Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ντροπής πράμματα Κούλη


Εκτός της κυβέρνησής του πετάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Ντόρα και όλο το υπόλοιπο Μητσοτακαίικο σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε σε Κυριακάτικη Εφημερίδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως όταν γίνει πρωθυπουργός δεν πρόκειται να βάλει στην κυβέρνηση κανέναν από τους συγγενείς του!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να μη δεσμεύτηκε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, μπορεί να μη δεσμεύτηκε ότι θα καταργήσει τους αντιλαϊκούς νόμους, μπορεί να μη δεσμεύτηκε για όσα δεσμεύτηκε ο Τσίπρας προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός, αλλά δεσμεύτηκε για κάτι που αξίζει να γίνει πρωθυπουργός και μόνο γι’ αυτό!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι δεν θα βάλει στην κυβέρνησή του την Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και κανέναν άλλο συγγενή του, παρ’ όλο που αυτό είναι άδικο κυρίως για την Ντόρα αλλά και για το υπόλοιπο Μητσοτακαίικο, αλλά αυτό επιβάλουν οι συγκυρίες στο πλαίσιο της αποστολής που έχει αναλάβει! Τώρα το γιατί οι συγκυρίες επιβάλουν να μείνει εκτός κυβέρνησης η Ντόρα και το υπόλοιπο Μητσοτακαίικο και τι αποστολή έχει αναλάβει δεν τα διευκρίνισε ο ποιητής που θέλει να γίνει πρωθυπουργός και ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης!
Ας όψεται ο Τσίπρας που με τις αντιλαϊκές του βαρβαρότητες θα κάνει πρωθυπουργό μέχρι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μετά τον εξωγήινο του Υμηττού θεώρησε ότι τον δρόμο για την πρωθυπουργία θα του τον ανοίξει μία δέσμευση ότι δεν θα βάλει το Μητσοτακαίικο στην κυβέρνησή του! Από την άλλη, θα σκεφτεί κανείς, δεν είναι και λίγο να παραδέχεται εμμέσως ο Κυριάκος ότι το να μπει το Μητσοτακαίικο στην κυβέρνηση δεν είναι προς το συμφέρον του τόπου!
Μαυρομάτης απο το agkidapress.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου