Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Mα φασίστας να ντουφεκάει φασίστα μωρε !!






Η φασιστική ψείρα βγήκε το μέτωπο!
Επεισόδιο Χ.Α. - Δένδια
Η ΧΑ πατώντας πάνω στα «δικαιώματα» της αστικής δημοκρατίας, επιτίθεται ανοιχτά τώρα και στους αστούς. Φυσικό ήταν, οι αστοί νόμιζαν άλλα.
Το τι κατάλαβαν οι αστοί είναι χαρακτηριστική η στάση της ΝΔ, ότι τάχα η επίθεση στον Δένδια έγινε για να βοηθηθεί ο… ΣΥΡΙΖΑ και να μη γίνει η συζήτηση του 4ου μνημονίου. Με άλλα λόγια και η ΝΔ από την πίσω πόρτα αλλάζει την ατζέντα του φασισμού και την κάνει απλό μέρος του παιχνιδιού των αστικών κομμάτων.
Μ αυτά και μ΄ αυτά ο φασισμός κερδίζει πόντους.
Όσοι νομίζουν με αυτά θα ξεμπροστιαστρεί η ΧΑ και θα χάσει, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Στο τέλος θα συσπειρώσει γύρω της όλο το σκυλολόι της αντίδρασης και κάθε υποταγμένο και προσκυνημένο που ζητάει σωτήρα.
Όταν χτυπάνε τα φασιστοειδή την Μπαλού και από κάτω γεμίζει το διαδίκτυο περίπου «καλά της έκανε», όπως και με την Κανέλλη, μη περιμένετε να κατανοήσουν οι ψηφοφόροι των αστικών κομμάτων τον κίνδυνο.
Με αυτό τον τρόπο, βίας και αίματος, ανέρχονται οι φασίστες, δείτε και την ιστορία, όχι με καλούς αστικοδημοκρατικούς τρόπους.
Το μόνο αντίδοτο είναι η οργάνωση και ο ανυποχώρητος πολιτικός και ταξικός αντιφασιστικός αγώνας με περιεχόμενο την ανατροπή του καπιταλισμού. Κανένα άλλο φάρμακο δεν υπάρχει! Και δεν είναι φάρμακο η αστική δημοκρατία που νοιώθει τον φασισμό σαν το καθυστερημένο αδελφάκι που το κτυπά και το περιθάλπει … μέχρι αυτό να την πνίξει!
Έτσι δεν χτυπιέται ο φασισμός.


Στέργιος Βασιλείου 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου