Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ (και τις αξίζουμε όλες)








Ηλιθιος ειμαι.Αλλα παλια καραβανα ηλιθιου στα πολιτικα.
Ξερετε σε μια χαζοταινια του φιλλιπιδη με το ονομα ακαλυπτος πεφτει μια ατακα του τυπου-Τωρα στην κριση ειναι ευκαιρια για μεγαλα γουστα.Τωρα εχει μπαζα και κομπινα καλη.
Στο dna μας ειναι η βλακεια του να θεωρουμε τον Αριστοφανη Κωμωδια.Ενω ειναι εντονο πολιτικο κοινωνικο δραμα με τρελλο ξεβρακωμα και ξεγυμνωμα μαζι δικο μας.
Θεωρουμε σπουδαια πνευματικη δουλεια τους αμαν..και αναλογα τους καιρους κρινουμε τον λαζοπουλο ως στρατευμενο που τα αρπαζει επι συριζα αλλα στην ιδια δουλεια με πασοκ ηταν αριστοφανικος με χορηγια Μαρινοπουλου και λατρεμενος του ιδιου κοινου.
Στις εμμονες μου ειναι να μην ξεχναω.Και να θεωρω πως οσα δε λυσαμε στη ζωη θα τα βρουμε μπροστα μας.




Κατι επρεπε να μας πει ο Συγγρος.Και τα Λαυρεωτικα.Στους αστους δεν ειπε τιποτα.Λαουτζικος εχασε ζωες δουλεια και λεφτα ζωης.Και ο Συγγρος εγινε ευεργετης..Κατι επρεπε να μας πουν οι ελληνες βιομηχανοι δοσιλογοι της κατοχης..Ουτε αυτοι δεν αγγιξανε δικαιοσυνη συστημα και λαο..Και σιγουρα κατι επρεπε να μας πει η απεραντη βιομηχανια και ο εφοπλισμος στη χουντα..Το τρελλο μεγαλο αλισβερισι δανειων και το νεκροταφειο με καραγιαπια αργοτερα..Ουτε μας αγγιξανε.
Φτασαμε στον Καματερο..Επρεπε να μαθουμε.Το ποσο ευκολο ειναι σε λαο χυμα η απατη.Και το πως ΜΜΕ και δικαιοσυνη την απατη την ονομαζουν θαυμα πρωτα και μετα στο δικαστηριο απατη μεν ..αλλα παμε παρακατω δε..


Την ιδια εποχη δικαιοσυνη και πολιτες και κρατος ειχα μια αλλη ευκαιρια.Την Αθανασια του Αιγαλεω.Πολυκατοικιες λιρες ιδρυματα ταματα κτηματα..Ολο μια απατη για φυλακες για δημευση ολης της περιουσιας..Οπως ξερετε η θυμαστε οι μεγαλυτεροι..η ΔΕΞΙΑ για τους γνωστους λογους..ΨΗΦΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ..εβαλε δεμενους και λυτους να ξεμπερδευουν με την χυδαια αρρωστη παλιογυναικα..Μαζι και η συντηρητικη παρακρατικη δικαιοσυνη..Βγαλανε ΛΑΔΙ την αθανασια..Την συνεχισανε ΑΓΙΑ και την εξαφανισανε με την περιουσια της ..στα ιδρυματα..Και παλι δε μαθαμε.
Ηρθαν εποχες αντρεα.Με λαναραδες βιομηχανιες με μπαμπακι υφασμα συναιτερισμους και πολλα κουφαρια..στην εθνικη και στον εβρο με εργοστασια δηθεν.Τα λεφτα μαυρα..εξω..Και κρατος λαος οπαδος και δικαιοσυνη τα στραβα ματια..παλι.


Φυσικο φαινομενο ο Κοσκωτας.Δε θελει ταλεντο.Βλακας και κρετινος σαν τον Σωρρα να εισαι ειναι φανερο μπορεις να εξαπατησεις να εξαγορασεις να λαδωσεις ενα λαο του πεταματου και μια διαχρονικα θλιβερη κατασταση μεταξυ κυβερνησης δικαστων μπαλτακων τσουκατων και εκκλησιας και κομματων..Απο τον Κοσκωτα δε επρεπε να μαθουμε..να γκρεμισουμε..να κλεισουμε παραθυρα και παραθυρακια..Αλλα δε λειτουργουμε ετσι..Ο Καπιταλισμος τα σχολεια σαν προτυπο και σαν κουλτουρα εχουν αλλη νοοτροπια..


Και καταληξαμε σε χειροτερα.Που ο Κοσκωτας μπροστα τους εμοιαζε αθωος..Απο τον Κοσκωτα δε απο λαδωματα σε κομματα ονοματα πολιτικους δικαστες ΔΕΝ μαθαμε ποτε τιποτα..Ετσι και αλλιως..Και ηρθαν οι εποχες Μπομπολα Ακτωρα Σημιτη Μητσοτακη Οπαπ Κοκκαλη και βαλε και οσους θες ακομα..Οχι μπατε σκυλοι...Απλα στο χαος και στον λαο χωρις κριση ειναι μεγαλη ευκαιρια το να κανεις μπιζνες στη βουλη..να φτιαξεις κομματα να εχεις στο χερι σου νομοσχεδια φωτογραφικα και να παιρνεις δαση βουνα παραλιες δεη οτε ολυμπιακες τραπεζες και εθνικους δρομους και γηπεδα οποια ωρα κανεις κεφι..Και απο ολα αυτα τιποτα παλι δεν μαθαμε..Φανερο πως πασοκ και δεξια δεν καταλαβανε γρι..η ακομα χειροτερα καταλαβανε αλλα το θεωρουν δεδομενο..Ποταμια..δραση..τζημεροι ειναι μεσα στη μαρμιτα οποτε εχει βουλη εχει μεγα εχει πανελ..Και μμε μεσα στο μεγαλο βαζο με το βυσσινο σε ολα αυτα..


Αλλα εμεις και παλι θεατες στο δελφιναριο απλα γελουσαμε με τα μπινελικια τρωγοντας τυροπιτιτσα κουρου.
Σε ολο αυτο το τουρλουμπουκι και σε φοροδιαφυγη υγεια ιδιωτικα κεντρα διαγνωστικα με ...δις του δημοσιου..με ιδιωτικες δεη θα πρεπει να εισαι βλακας για να πιστευεις πως Μελισσανιδης Μαρινακης η Σαββιδης θα μεινουν απεξω.Καμια υαινα και κανενα κορακι δεν μενει εξω απο μισοπεθαμενο η πεθαμενο ζωο..Το αντιθετο.Στηνει παρτυ.
Περιεργως εμεις σαν λαος ανθρωπος οπαδος συνολο νομιζουμε πως ειμαστα καλεσμενοι..πως ειμαστε παρεα..πως ειμαστε πρωταγωνιστες στο παρτυ..Φανερο πως εκκλησια και εξουσια και μμε συχνα πετανε τα υπεροχος σπουδαιος εξυπνος αγνος τιμιος καλος ..λαος και ψηφοφορος..Η κολακεια χτιζει καστρα γερα..Μπετον αρμε..
καλαματιανο χορευει ο σαββιδης και ο μελισσανιδης και ο μαρινακης.
το ζητημα ειναι τι θελουμε εμεις απο κρατος βουλη δικαιοσυνη απο τον πολιτικο χωρο μας ξεχωριστα ο καθενας και τι κανουμε κεφι για τη ζωη τη πολη τη χωρα το σχολειο μας τα παιδια
και οσο εμεις ειμαστε ετσι
τοσες οι αθανασιες οι οποιοι σαββιδηδες οι οπαδικοι στρατοι οι κομματικοι με βασιλοπιτες στρατοι οι εταιρειες θαυματων οι εφραιμ
βουτυρο στο ψωμι τους
και μεταξυ μας ετσι θα ειμαστε παντα..χειροτεροι..ισως ακομα.
αλα αμερικεν.
πιτσα μπυρα δωσεκαδα φασισμος ρατσισμος κρετινισμος και δε βαριεσαι
μεταξυ μας
αυτα.



Π Κ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου