Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

"Καμιά απειλή δεν σταματά το ΚΚΕ"





Την Τρίτη 24.1.2017 σε συζήτηση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την επένδυση εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής από την εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», τοποθετήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, αναφερόμενος στις θέσεις του Κόμματος και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της δραστηριότητας της εταιρείας στην περιοχή που είναι σε όλους γνωστές.
Στις 27.1.2017, η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» απέστειλε επιστολή προς τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο όπου αφού εκφράζει τη διάθεσή της για ενημέρωση και επικαλούμενη «σοβαρή ζημία στη φήμη της εταιρείας» καταλήγει απειλώντας «με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός της για την προστασία της φήμης της».
Η εταιρία χτυπά λάθος πόρτα και προκαλεί. Καμιά απειλή δεν σταμάτησε και δεν σταματά την πάλη του ΚΚΕ. Θα συνεχίσει σε κάθε περίπτωση, σε οποιεσδήποτε συνθήκες να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζόμενων και όλου του λαού ενάντια στα μονοπώλια, όπως η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», που τους εκμεταλλεύονται μαζί με την περιουσία τους (ορυκτός πλούτος), με τις πλάτες όλων των αστικών κυβερνήσεων και κομμάτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου