Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜ…








Τι έκανε ένας Βορειοκορεάτης αρσιβαρίστας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο;! Ζήτησε συγνώμη από τον ηγέτη της Βορείου Κορέας διότι πήρε το αργυρό μετάλλιο, αντί για το χρυσό! Βρήκαν ευκαιρία καλοπληρωμένοι και κακοπληρωμένοι παπαγάλοι στην αστική μας δημοκρατία να σχολιάζουν τις δηλώσεις του αρσιβαρίστα και να μιλούν για το δικτατορικό καθεστώς της Βορείου Κορέας. Άρχισαν και πολλοί λαϊκοί να χαζογελούν με την χαζομάρα και την δουλικότητα των Βορειοκορεατών! Με όσες ενστάσεις κι αν έχει κανείς για το καθεστώς της Βορείου Κορέας, γνωρίζει ότι στην χώρα του αρσιβαρίστα που έχει για πρόεδρο τον γραφικό Κιμ, όλοι έχουν δουλειά, όλοι έχουν στέγη, κανένας δεν κινδυνεύει να τον πετάξουν στον δρόμο, κανένας δεν κινδυνεύει να του κόψουν το ηλεκτρικό, κανένας δεν κινδυνεύει να του κόψουν το νερό και όλοι πάνω – κάτω, με βάση της παραγωγικές δυνατότητες μιας χώρας σε πλήρη απομόνωση από τη Δύση, έχουν ένα ισότιμο επίπεδο ζωής! 


Θα αναρωτηθεί κανείς εάν αυτό αρκεί το 2016! Ανάλογα ποιος το ρωτάει;! Εμείς λέμε ότι δεν αρκεί! Χρειάζεται πολύ περισσότερα και γι’ αυτό παλεύουμε! Αλλά να το λένε αυτό, αυτοί που ζούνε σε μια χώρα με πάνω από ένα εκατομμύριο ανέργους, με άλλο ένα εκατομμύριο ανθρώπους που θα πεταχτούν έξω από τα σπίτια τους, σε μια χώρα που χιλιάδες ζούνε χωρίς φως και νερό και όλος ο κόσμος πληρώνει ενοίκιο για ένα σπίτι που έφτιαξε με πολύ κόπο για να είναι ιδιοκτησία του, αυτό καταντάει αηδία! Ω τι ειρωνεία και τραγωδία, να ζητάει συγνώμη ο αρσιβαρίστας γιατί δεν πήρε το χρυσό! Ω τι απόδειξη της καθυστέρησης της Βορείου Κορέας! Ω τι στοιχείο του δικτατορικού καθεστώτος της Βορείου Κορέας! 

Γίνεται λοιπόν να ζητήσω κι εγώ ένα συγνώμη από τον δημοκράτη παπατζή ηγέτη μου, να τον αποκαλέσω «πηγή έμπνευσής μου» και να μου συνδέσουν το ηλεκτρικό και το νερό, να μου βρουν δουλειά και να μην με ξεσπιτώσουν;! Γίνεται;! Την Βόρεια Κορέα ας προσέχουν πως την πιάνουν στο στόμα τους! Είναι τουλάχιστον πρόκληση να γελούν με την Βόρεια Κορέα όσοι έκοψαν το χαμόγελο από το πρόσωπο των λαών! Σ’ έναν καπιταλιστικό κόσμο που χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν από την πείνα κι από την έλλειψη πόσιμου νερού, που εκατομμύρια ζούνε άστεγοι, που εκατομμύρια ζούνε άνεργοι, που ενώ υπάρχει αμύθητος πλούτος στα σεντούκια μιας χούφτας παράσιτων η συντριπτική πλειονότητα ζει στην ανέχεια, σ’ αυτόν τον κόσμο είναι τουλάχιστον πρόκληση να γελά κανείς με τον Κιμ ως δικτάτορα Καραγκιόζη! 

Διότι έναν δικτάτορα Χατζηαβάτη που αλλάζει με μαγικό τρόπο εκλογικά αποτελέσματα ξέρουμε κι εμείς, αλλά αυτός σε αντίθεση με τον Κιμ ξεσπιτώνει κόσμο, τον αφήνει χωρίς ηλεκτρικό και νερό και του δίνει υποσχέσεις για έξοδο από την ανεργία και την ανέχεια στη Δευτέρα Παρουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου