Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

περι Σωματειων





Προς ενημέρωση:
Όταν λέμε "Σωματείο Εργαζομένων ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ" είναι ρατσιστικό.
Όταν λέμε "Σύλλογος Μουσουλμάνων Πειραιά", "Ένωση Ποντίων Τραχανοπλαγιάς", "Όμιλος Φανατικών Θαυμαστών Χάρη Κοπιτσή Σοφικού Κορινθίας" κλπ, μπορούμε να βάζουμε ότι πρόθεμα θέλουμε, και δεν θα είναι ρατσιστικό γιατί, βάση καταστατικού, οι συγκεκριμένοι σύλλογοι και σωματεία δεν είναι "εργαζομένων".
Ένα εργατικό σωματείο δεν μπορεί να διαχωρίζει τους εργαζόμενους με βάση το χρώμα τους, την καταγωγή τους, τη θρησκεία τους (όσο ηλίθια κι αν είναι), γιατί με αυτόν τον τρόπο αποκλείει, με αυτά τα κριτήρια, εργαζόμενους ενός συγκεκριμένου κλάδου.
Κανονικά όλοι οι εργαζόμενοι ενός κλάδου πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα (και υποχρεώσεις).
Οι φασίστες δεν μπορούνε να το καταλάβουν αυτό επειδή είναι ηλίθιοι γονιδιακά και φυλετικά, μιας και η φασιστική φυλή είναι αποδεδειγμένα από τον Νίτσε "η ώ πιο ηλίθια".
Η αμέσως προηγούμενη πρόταση είναι παράδειγμα ρατσιστικής αντιμετώπισης (δικαιολογημένης), για να ξέρετε να τα ξεχωρίζετε.
#TrollingExistence
Αυτά τα λέμε γιατί οι δικηγόροι των φασιστών χρησιμοποιούν τα καταστατικά άσχετων ενώσεων/σωματείων/συλλόγων, για να πείσουν τους ηλίθιους (πιθανότατα τους εαυτούς τους δηλαδή, χα! το ξανακάναμε), ότι δεν είναι ρατσιστές.
Όοοοοοοοχι κουκλίτσαμ'.
Φασίστες υπερασπίζεσαι, είσαι ρατσίστρια.
Συμπαντική νομοτέλεια, δράση-αντίδραση που λέει κι ένα τραγούδι.
Με σιχαμάρα,
PsyClinic TactiX
υ.γ.: Μεγάλο ρησπέκτ σε αρκετούς συλλόγους Ποντίων σε όλη την Ελλάδα που τροποποίησαν τα καταστατικά τους για να δεχτούν Σύριους πρόσφυγες σαν μέλη τους.
Η αιτιολόγηση "πάνω απ΄όλα πρόσφυγες" είναι σαφής και υπέροχη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου