Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΧΡΥΣΟΠΟΡΔΗΤΕΣ





Φωνάζει και καταδικάζει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού την χθεσινή επίθεση των φασιστοειδών σε παιδιά γονείς και δασκάλους στο Πέραμα και από την άλλη κάνει πως φωνάζει και το αστικό κράτος με τα συστηματικά ΜΜΕ και μάλιστα δηλώνουν για άλλη μια φορά πως εξεπλάγησαν ! Ποιο αστικό κράτος φωνάζει ; Αυτό που τον ερχόμενο Φλεβάρη οδηγεί τον Δήμαρχο Πάτρας Πελετίδη στα δικαστήρια γιατί δεν έδωσε τα στοιχεία που ζητούσαν για το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, προκειμένου τα φασιστοειδή να τα χρησιμοποιήσουν για να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο!

Ποιο αστικό κράτος και ποιοι υπηρέτες του φωνάζουν ;



Αυτό που έχει αφήσει δολοφόνους φασίστες και υπόδικους να κυκλοφορούν ελεύθεροι !
Ναι ! Αυτοί κάνουν από χθες πως εξεπλάγησαν από την επίθεση των φασιστοειδών στο σχολείο ! Ποιον δουλεύετε ρε υποκριτές ;

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα πως οι μασκες σας έπεσαν από καιρό ; Δεν έχετε καταλάβει πως ο λαός σας έχει πάρει πρέφα πως με την στάση σας εσείς δίνεται το πράσινο φως στα φασιστοειδή να κάνουν οτι κάνουν ; Δικό σας μαντρόσκυλο είναι ρε τσιράκια της αστικής τάξης ο φασισμός και μια το δένεται μια το λυνεται όπως σας βολεύει για να 'χετε δεμένο χειροπόδαρα τον λαό και να τον οδηγείτε στον όλεθρο ! Ένα δεν έχετε καταλάβει! Αυτός ο λαός τον φασισμό τον έστειλε μια φορά στο καναβάτσο αλλά έκανε το λάθος ν' αφήσει την μήτρα που τον γεννά ζωντανή ! Την δεύτερη φορά θα σας στείλει και τους δυο στα αζήτητα ! Ζυγώνει η ώρα που θα μιλήσει ο λαός και να δω τότε που θα κρυφτείτε !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου