Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Και δικαστικοί χρυσαυγίτες




Σε εκδήλωση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που έγινε την περασμένη Παρασκευή, στο πάνελ δίπλα στον αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο και τον χρυσαυγίτη Ηλ. Κασιδιάρη κάθισαν ο πρώην αντεισαγγελέας εφετών Δημήτρης Δαδινόπουλος και ο στρατοδίκης αντιστράτηγος Θεοφάνης Μακρόπουλος. Σύμφωνα με όσα είδαν τη δημοσιότητα, ανέλαβαν και την υπεράσπιση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης απέναντι και στους «επίορκους δικαστές», όπως χαρακτήρισαν τους δικαστές που δικάζουν την υπόθεση.
Μάλιστα, για να μην αφήσει καμία αμφιβολία για την οργανική σχέση της Χρυσής Αυγής με τους εν λόγω, ο Ηλ. Κασιδιάρης, στην ομιλία του, ανέφερε «σας μίλησε σήμερα ένας αντιστράτηγος, ένας ανώτατος στρατοδίκης, ένας εισαγγελέας εφετών. Όπως βλέπετε έχουμε και την τεχνογνωσία να τους κλείσουμε φυλακή και τα πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη δουλειά».
Να σημειωθεί ότι το 2014 υψηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού Στρατού, ο Ε. Συναδινός και ο Γ. Επιτήδειος (με ΝΑΤΟική μάλιστα προϋπηρεσία ο δεύτερος), είχαν εκδηλώσει την υποστήριξή τους στη ναζιστική οργάνωση με αντάλλαγμα μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.



Ριζοσπαστης 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου