Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το patranews στηρίζει την παρουσία του φασισμού στα σχολεία.



Με άρθρο που δημοσίευσε την παρασκευή που μας πέρασε, το patranewsδιαμαρτύρεται για αφισοκόλληση που έκανε η ΚΝΕ έξω από σχολεία, αφισών με αντιφασιστικό περιεχόμενο.
Το φιλοφασιστικό σάιτ, χαρακτήρισε την αντιφασιστική στάση του δημάρχου της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, ως κόντρα και την ΚΝΕ, ως όργανο μεταφοράς των προσωπικών κοντρών του δημάρχου στα σχολεία.

Στα…σχολεία φαίνεται πως μεταφέρει η ΚΝΕ τη διαμάχη του Δημάρχου Πατρέων με τη Χρυσή Αυγή. Με αυτοκόλλητες αφίσες έξω από Γυμνάσια, Λύκεια και Δημοτικά η οργάνωση του ΚΚΕ, κάνει προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής προσπαθώντας να βάλει στο παιχνίδι και τους μαθητές.
Μετά από αυτό το μαργαριτάρι, συνέχισε το άρθρο εφιστώντας μας την προσοχή για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά που φοιτούν σε αυτά τα σχολεία να μάθουν ιστορία.
Ανάλογα φυλλάδια μοιράστηκαν και εντός των σχολικών κτιρίων ενώ ήδη διανέμεται και υλικό για την 28η Οκτωβρίου με εκτενείς αναφορές στο ΕΑΜ και το ΕΛ.ΑΣ.
Αφού έχυσε σαν οχιά το φασιστικό του δηλητήριο, έκανε και το απαραίτητο ξεκάρφωμα, γράφοντας:
Και μπορεί άπαντες να συμφωνούμε με το ράπισμα στη Χρυσή Αυγή, αλλά είναι πολλοί αυτοί που διαφωνούν με την επιχείρηση εμπλοκής των μαθητών στην όλη κόντρα.
Και είναι να αναρωτιέται κανείς, πως γίνεται να συμφωνούμε όλοι με κάτι που κάποιοι από εμάς το χαρακτηρίζουν προσωπική κόντρα; Θέλει να μας πεί μήπως ο συντάκτης πως είναι προσωπικός φίλος του Πελετίδη και τον στηρίζει στις κόντρες του άραγε;
Όσον αφορά στην εμπλοκή των μαθητών, το μόνο που έχω να πω είναι ότι όσο και να θέλει το patranews να μείνουν τα σχολεία έρμαιο της Χροισίς Αβγύς, η ΚΝΕ, οι αντιφασιστικές οργανώσεις και οι δάσκαλοι, οφείλουν να σταθούν εμπόδιο σε αυτά τους τα σχέδια.
Υ.Γ. Για την ιστορία, έχουμε αναφερθεί σε αυτό το οποίο παρουσιάζει σαν κόντρα το patranews, σε αυτό το άρθρο μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου