Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ο «Ριζοσπάστης» δεν πωλείται…




… ο «Ριζοσπάστης» διακινείται!
dhmopshfisma-diapragmateysh

Έτσι γιατί με τη φόρα που έχουν πάρει οι ανήκοντες στα «αριστερά» γκρουμπούσκουλα, νομίζοντας ότι έχουν απομακρυνθεί αρκετά από την εποχή που έδιναν «αέρα» στα πανιά του Ελπίδα για να μας λιανίσει, θα μας χαζέψουν εντελώς! 
Απάντησε ένα παλικάρι λοιπόν στην κριτική που έγινε από τις ταξικές δυνάμεις για τις πλάτες που έκαναν τα «αριστερά» γκρουμπούσκουλα στον Ελπίδα, ότι ο εχθρός δεν είναι τα γκρουμπούσκουλα, αλλά «είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε»! Ακριβώς αυτό! Τι μας φταίει αυτή τη στιγμή;! Ο καπιταλισμός ηλίθιε! Ακριβώς αυτός, στον οποίον έκανε πλάτες το «αριστερό» γκουμπρούσκουλο το οποίο υποστηρίζει το παλικάρι, για να έρθει στην εξουσία με αριστερό μανδύα στην βάση του λεγόμενου «μεταβατικού» προς τον σοσιαλισμό προγράμματος και να μην αφήσει πέτρα πάνω στην πέτρα! Άρα το ότι «είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε», πρέπει να το απευθύνει στον εαυτό του!
Ένας άλλος επαναστάτης της εξωκοινοβουλευτικής «αριστεράς», θέλοντας να αντιπαρατεθεί στην κατηγορία για την στήριξη του μορφώματος που υποστηρίζει προς την κυβέρνηση της Ελπίδας, θεώρησε σκόπιμο, απευθυνόμενος στις ταξικές δυνάμεις, να ρωτήσει αν γνωρίζουν από πούθε κρατάει η σκούφια του και πόσους Ριζοσπάστες έχει πουλήσει! Πέρα του ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα και ότι με αυτήν την λογική μπορεί να δοθεί συγχωροχάρτι μέχρι και για την προδοσία με βάση την ποσότητα του «πουλημένου» «Ριζοσπάστη», ο αγαπητός «πωλητής» του «Ριζοσπάστη» με τόσες χιλιάδες «πουλημένα» φύλλα, θα έπρεπε να ξέρει ότι ο «Ριζοσπάστης» δεν πωλείται! Ο «Ριζοσπάστης» διακινείται! Αυτή τη διόρθωση θα του την έκανε κι ένας «χθεσινός» νεολαίος!
Αυταπάτες βέβαια για τον ρόλο των αγαπητών «κριτικών» επαναστατικής γυμναστικής, δεν υπάρχουν, γι’ αυτό οι ευχές θα περιοριστούν στην «καλή συνέχεια στο θεάρεστο έργο τους» για να είναι και άξιος ο μισθός τους!
Νίκος Αποστολίδης απο το agkidapress.gr



1 σχόλιο:

  1. Τα Σκυλιά του Οπορτουνισμού σε δράση. Ποτέ δεν ήτανε κομμουνιστές συντροφε. Τυχοδιώκτες ητανε παντα που βρήκανε τις πορτες αναγκαστικα ορθανοιχτες σε κατασταση ιδεολογικου μπάχαλου το 1974. Ειχανε φροντισει με την διάλυση της ΟΚΝΕ το 1943 με την εξουσία που δεν πήραμε τον Οκτώβρη του 1944 την παρανομια την πολιτική προσφυγια το Οπορτουνιστικό μπάχαλο της ΕΔΑ με την διάλυση των Κ.Ο 1958 1974 και βέβαια τολανθασμένο πρόγραμμα του Κόμματος με την ανοχή στην Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμο. Πάμε στο ΠΑΝΘΕΟΝ......ΦΑΡΑΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΧΑΓΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ και σια. Αυτά τα σκυλιά Συντροφε τους ευνοούσε το κλίμα...... Σωθήκαμε χάρη στον Ζαχαριάδη και την ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ τον Καπετάν Γιώτη την Αλέκα και τους υπόλοιπους συντρόφους που ανασυγκροτήσανε το ΚΚΕ ξηλώνοντας την αιτία της Καταστροφής στο 15ο Συνέδριο το 1996 χοχοχοχοχοοχο Επαγρύπνηση και ασε τα Σκυλια να ΣΚΟΥΖΟΥΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή