Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Με ενα τραγούδι η Ευρώπη σαλπίζει τον Φασισμό



Ουτε τα προσχήματα δεν κρατά πλεον το σύστημα .Παραδομένο μεσα στα αδιέξοδά του σαλπίζει πανευρωπαικά το Φασισμό με την ελπίδα να σωθεί απο την ανατροπή του . Αφού σιγοντάρισε τον Φασισμό επι χρόνια στο επίπεδο διακυρήξεων και εξισώνοντας τον με τον μεγάλο του αντίπαλο τον κομμουνισμό (και ετσι ξεπλένοντας τα εγκλήματά του ) ,έρχεται τώρα να βάλει τις τελευταίες πινελιές στον εφιαλτικό καμβά που στήνει να βάψουν με το αίμα τους πάλι οι λαοί . 




Ο Στάλιν, οι Τατάροι της Κριμαίας και η Eurovision

γράφει ο erodotos."Μάλιστα…Νικητής στη Eurovision του 2016 ένα τραγούδι με…»πολιτικό περιεχόμενο»…Ένα τραγούδι για την «εξορία των Τατάρων της Κριμαίας από τον Στάλιν το 1944″…Ποιοι ήταν οι Τατάροι της Κριμαίας όμως, γιατί η Σοβιετική κυβέρνηση έλαβε μέτρα μετεγκατάστασής τους, κανείς δεν ασχολήθηκε…»Γιατί έτσι» θα πει κανείς…Στάλιν ήταν αυτός, κομμουνιστές ήταν αυτοί, απλά σφάζανε και ταλαιπωρούσαν τον κόσμο χωρίς λόγο! Έτσι είναι αυτοί! Ένας απροκάλυπτος κεκαλυμμένος αντικομμουνισμός με μια δόση μαζικής ποπ κουλτούρας!!
Θυμήθηκα λοιπόν χθες ότι κάπου είχα διαβάζει για το τι ήταν οι Τατάροι της Κριμαίας και γιατί η Σοβιετική κυβέρνηση (και πως) τους μετεγκατέστησε από κει που βρίσκονταν…Σας το παραθέτω λοιπόν, έτσι, για να υπάρχει και ένας αντίλογος στην αντικομμουνιστική υποκουλτούρα που πλασάρεται (αθώα;) στις μέρες μας… "


Αλλα και ενας φίλος απο το ΦΒΗ Ουκρανία επέλεξε να εκπροσωπηθεί στην Eurovision με ένα τραγούδι που μουσικά είναι πιο αδιάφορο και από διαφήμιση σερβιέτας, με αγγλικό στίχο επιπέδου ούτε καν "γκρικ καμάκι" του '70 και.... με τίτλο "1944". Μιλάει για τον εκτοπισμό και τις διώξεις κατά των Τατάρων της Κριμαίας μετά την ήττα των ναζί και το τραγουδάει μια Τάταρη.
Τα έχουμε ξαναπεί, η Γερμανία επιδιώκει να ξαναγράψει την ιστορία και να επανελέγξει την Ευρώπη. Σε όλες τις χώρες, ενισχύει νεοναζιστικές οργανώσεις, δυσφημεί τους κομμουνιστές, τους αναρχικούς και κάθε κίνημα αντίστασης, προσπαθεί να πείσει ότι όσοι συνεργάστηκαν με την Βέρμαχτ και τα SS ήσαν... πατριώτες.
1. Μειονότητες μουσουλμάνων είχαν επιστρατευθεί σε όλες τις κατεχόμενες χώρες, έγιναν βοηθητικά τμήματα στην Βέρμαχτ φορώντας στολή των Waffen SS και στην κεφαλή έφεραν διακριτικό της μειονότητας (π.χ. στην φωτό, μουσουλμάνοι κροάτες). Δεν ήσαν ακριβώς σαν τα Τάγματα Ασφαλείας, τα οποία ήσαν υπό τον έλεγχο δωσιλογικής κυβέρνησης. Περισσότερο ήσαν σαν τους εδώ Τσάμηδες, ή το τάγμα Πούλου (Verband Poulos) ή τουρκόφωνους πόντιους του Κισά Μπατζάκ.
Πρόκειται για τους "SS-Waffengruppe Krim" του ευρύτερου σχηματισμού "ανατολικών τούρκων" (Osttürkischer Waffenverband der SS). Στο Κράζνι μόνο, έσφαξαν 15.000 ορθόδοξους σλάβους. Επίσης, συμμετείχαν στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των SS στην Πολωνία.
2. Αφού προηγουμένως νίκησε την 6η Στρατιά των Ναζί στο Στάλινγκραντ, ο Κόκκινος Στρατός επανακατέλαβε την Κριμαία. Εκτός της τιμωρίας όσων συνεργάστηκαν με τους ναζί, οι ορθόδοξοι της Κριμαίας (μαζί και ελληνικής καταγωγής) θα προχωρούσαν σε αντίποινα κατά των τατάρων μουσουλμάνων. Δεν ήταν δυνατόν οι Τάταροι να μείνουν εκεί, όπως πολύ απλά δεν ήταν δυνατόν οι Τσάμηδες να μείνουν στην Ήπειρο μετά τα εγκλήματα που έκαναν υπό την κάλυψη των κατοχικών δυνάμεων.
3. Παπαριές τύπου "ο Στάλιν έκανε αυτό, ο Στάλιν έκανε το άλλο" (λες και σε αυτό το ζήτημα μόνος του αποφάσισε) δεν απαντά στο ερώτημα: δηλ. τι έπρεπε να γίνει; Να αφεθούν οι ορθόδοξοι πληθυσμοί της Κριμαίας σε αντίποινα να κατασφάξουν όλους τους Τάταρους μουσουλμάνους; Αυτό π.χ. έγινε, στην Γιουγκοσλαβία, στην Σρεμπρένιτσα: στα εγκλήματα των μουσουλμάνων, οι ορθόδοξοι σλάβοι αφέθησαν να αντιδράσουν και... προέβησαν στα γνωστά αντίποινα επιπέδου σφαγής. Τελικά, ο Κόκκινος Στρατός τιμώρησε τους συνεργάτες των ναζί και μετακίνησε σχεδόν όλον τον ταταρικό πληθυσμό σε περιοχή της ΕΣΣΔ που υπήρχαν επίσης μουσουλμάνοι, δηλ. στο Ουζμπεκιστάν - δηλαδή πού να τους πήγαινε ρε; Στην Γεωργία, το προπύργιο της ορθοδοξίας; Ή στην Μογγολία;
4. Δυστυχώς για τον γερμανικό νεοναζισμό και τις ουκρανικές παραφυάδες του, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από χαζά τραγουδάκια και μια μελαχροινή κουκλάρα με ωραία βυζιά για να ξαναγραφεί η ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ή για να μπουν ναζιστικά σύμβολα 
Ιστορίες για αρκούδια, σύντροφοι...





ΑΛΛΑ ας δουμε και για ποιους εγκληματιες θρηνουσε το "αθωο" τραγουδακι των ΟΥΚΡΑΝΩΝ προχτες >>

1941 Ουκρανια ας θυμηθουμε μεσα απο τις εικονες της ιστοριας.
Το 1941 περισσότεροι από τριάντα χιλιάδες Εβραίοι της Σοβιετικής Ένωσης και άλλοι «ανεπιθύμητοι» εκτελούνται στο φαράγγι «Μπάμπι Γιαρ» του Κιέβου, από δυνάμεις των SS και ουκρανων προσκυνημενων στους ναζι σαν τους σημερινους απογονους, και της ουκρανικής αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εισβολής στη Σοβιετική Ένωση. Θεωρείται η μεγαλύτερη μεμονωμένη σφαγή στην ιστορία του Ολοκαυτώματος.

Το φαράγγι της γιαγιάς (Μπάμπι Γιάρ)
Στις 28 Σεπτεμβρίου 1941 μια ανακοίνωση των δυνάμεων κατοχής κάλεσε όλο τον εβραϊκό πληθυσμό της πόλης να συγκεντρωθεί σε ένα πλατύ σταυροδρόμι στις 8 το πρωί της επομένης, 29ης Σεπτεμβρίου. Στην ανακοίνωση οι Εβραίοι καλούνταν να έχουν μαζί τους όλα τα χαρτιά τους, ζεστά ρούχα και εσώρουχα, καθώς και όλα τα φορητά πολύτιμα αντικείμενά τους. Όποιος συλλαμβανόταν σε διαφορετικό μέρος θα εκτελούνταν επί τόπου, ενώ το ίδιο θα συνέβαινε και με όποιον μη Εβραίο παρείχε καταφύγιο ή τρόπο διαφυγής σε Εβραίο. Η φήμη που κυκλοφόρησε ανάμεσα στους Εβραίους ήταν ότι θα μεταφέρονταν σε στρατόπεδο εργασίας στη Γερμανία.
Όταν συγκεντρώθηκαν όλοι, άρχισε η πορεία, σε ομάδες των 100 ατόμων, προς τη χαράδρα Μπάμπι Γιαρ, κοντά στην οποία υπήρχε και εβραϊκό νεκροταφείο. Οι Εβραίοι επιτηρούνταν από ομάδες των SS, των SD,Ουκρανών και Τατάρων της Κριμαίας που είχαν φορέσει τις στολές των Ες Ες και ουκρανικής αστυνομίας. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, η χαράδρα είχε περιφραχτεί με συρματόπλεγμα, ενώ υπήρχε και τριπλός κύκλος ασφάλειας από ενόπλους. Μόλις έφθαναν, οι Εβραίοι διατάσσονταν να γδυθούν και να τακτοποιήσουν τα ρούχα και τα υπάρχοντά τους και, στη συνέχεια, σε ομάδες των 10 ατόμων, οδηγούνταν στο άκρο της χαράδρας, όπου και εκτελούνταν με πυρά αυτόματων όπλων και πολυβόλων. Η σφαγή διήρκεσε τέσσερα (κατ' άλλους δύο) ολόκληρα εικοσιτετράωρα, μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Ο αριθμός των εκτελεσθέντων υπολογίζεται σε περίπου 35.000 σύμφωνα με το Ίδρυμα Σίμον Βίζενταλ.












ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΟΙΡΟΛΟΓΗΣΕ Η ΟΥΚΡΑΝΗ 







2 σχόλια:

  1. Γραφουνε ξανα την ιστορια τα καθαρματα στα μετρα τους καλυπτοντας τα εγκληματα του Φασισμου που οι ιδιοι φτιαξανε και ειναι γνησιο παιδι τους. Εκμεταλευονται οτι δεν υπαρχει πλεον ΕΣΣΔ εχοντας ανατραπει δολοφονημενη απο μεσα. Και βεβαια πισω απο ολα αυτα τα φριχτα εγκληματα δεν μπορει με τιποτα να κρυφτει η σημερινη Καπιταλιστικη Ρωσια για να το παιξει αντιφασισμο τζουφιο. Γιατι μπορει να μην ητανε στην ιδια εκταση αλλα ο Φασιστας Βλασωφ Ρωσος ητανε και εκανε τα ιδια εγκληματα. Καταδικη λοιπον του Φασισμου μαζι με την Ιδεολογικη μητρα που τον γενναει τον Καπιταλισμό και είναι ενα απο τα παιδια του.....Καλο βραδυ Συντροφε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Αναμενόμενα γεγονότα Σύντροφοι. Βαθαίνει...η...καπιταλιστική...κρίση...ολούθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή