Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ακροδεξιά προβοκάτσια στην συγκέντρωση ποντιακών οργανώσεων στο Σύνταγμα

Ανιστόρητο προπαγανδιστικό πανό στο Σύνταγμα όπου ο Βλ.Λένιν απεικονίζεται ως ένας
εκ των... "εμπνευστών της γενοκτονίας".
Καταγγέλουμε:

Την παρουσία ΝΑΖΙ βουλευτών (κατηγορούμενων για συμμετοχή σε ποινικά αδικήματα) της εγκληματικής Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση των Ποντίων σήμερα στην πλατεία Συντάγματος. Είναι σαφές - και από την επίθεση στο βουλευτή της ΝΔ Κουμουτσάκο - ότι τα φασιστοειδή κατάφεραν να τρυπώσουν στην εκδήλωση, έχοντας προηγουμένως τρυπώσει σε ποντιακούς ομίλους και οργανώσεις. Απόδειξη είναι το παραπάνω κατάπτυστο, ανιστόρητο πανό (άγνωστο απο ποιούς αναρτήθηκε) το οποίο παρουσιάζει ανάμεσα στους υποτιθέμενους "εμπνευστές της Γενοκτονίας" το... Λένιν!!!Πρόκειται για την κλασσική ακροδεξιά, χρυσαυγίτικη ψευτοθεωρία της ανάμειξης της νεοσύστατης τότε ΕΣΣΔ στους διωγμούς των Ποντίων από τους Νεότουρκους. Είναι η ακροδεξιά ψευτοθεωρία του "κεμαλομπολσεβικισμού" που οι εγκληματίες ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής διαδίδουν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Πόντος και η ιστορία του δε μπορεί να γίνεται παιχνίδι των ΝΕΟΝΑΖΙ και των ΦΑΣΙΣΤΩΝ.Οι ποντιακές οργανώσεις (όπως έκανε το 2013 η Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη) οφείλουν να καταδικάσουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, η συμμετοχή της οποίας σε εκδηλώσεις μνήμης προσβάλει βάναυσα την ιστορία του Πόντου και των προσφύγων. 

Όσο για τη ανόητη, γκεμπελική θεωρία του "κεμαλομποσελβικισμού" αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο για όσους επιθυμούν να γνωρίζουν την ιστορική αλήθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου