Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ρε σ.Σήφη ,τελικά ζεις ....και τους τρομοκρατείς !!! (ακόμα )



Οταν διαβάζεις μια τετοια ειδηση και καπάκι μια τέτοια ....


....δεν μπορεί παρά να κάνεις συνειρμούς περίεργους για το πόσο πόρνη μπορεί να γίνει η Ιστορία καμμιά φορά ...σαν την μπάλλα ενα πράμα δηλαδή ...Φεύγει ο ενας ,έρχεται ο άλλος (;) θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος ... τους τρομάζει τόσο πολύ λοιπόν το "Σηφαλιό" (ή μάλλον αυτο που πρέσβευε) θα έλεγε άλλος ... τόση "μελέτη" και "ενασχόληση" μαζί του  ρε παιδί μου κανείς πεθαμένος ως τώρα ...θα ελεγε τρίτος ...

Τον θυμάμαι τον Αδωνούκο έντρομο στον Αυτιά το πρωί που το ΠΑΜΕ κατέλαβε την Ακρόπολη και υψωσε τα γνωστά πανό ,αμέσως μετα το Καστελόριζο το 10 ,να ωρύεται : " Ετσι όπως παμε θα φτάσει το ΚΚΕ το 45% και τότε θεε μου φυλαξέ μας κι εμάς και την Ευρώπη !!!" 

Ρε μπας και κανα φάντασμα (πάλι) πλανάται  πάνω απο την Ευρωπη ? 
Κι ειν και κοντά και το 17 (2017) ...διάολε !! 

Ειχα (και εχω ) μια κούπα του καφέ απο τα πρώτα Φεστιβάλ της ΚΝΕ με ολογραφία του Ιωσήφ . Συνήθως τα πουλούσαν κάποιοι εξω απο τις εισόδους τότε .Το είχα πάρει και έκτοτε ολα αυτα τα χρόνια το είχα για να τεστάρω ,φίλους ,συντρόφους και συγγενείς που έρχονταν για καφέ στο σπίτι ...Εβαζα τον καφέ μου εκεί και ...μέτραγα αντιδράσεις ! 



Πολύ πριν πει ο σ. Κάππος το : "  Ο Αντισταλινικός είναι ο ντροπαλός ...αντικομμουνιστής " 

Δεν θα σας πω συμπεράσματα και αντιδράσεις ,αλλα βλέποντας τις δυο αυτές φρέσκιες ειδήσεις .σκέφτηκα να το διαδυκτιώσουμε το πράγμα (να το οργανώσουμε διαδυκτιακά) ...και καθισα κι έφκιαξα μια καρτ ποστάλ να την κυκλοφορούμε ,να την χαρίζουμε ,να την προωθούμε και να μετράμε αντιδράσεις ...κάτι σαν "κομμουνιστόμετρο " ....να μετράμε την "κομμουνιστοφοβία" δηλαδή του συνομιλούντα ...

Τι διάολο ....70 χρόνια τους κανει και "χέζονται" επάνω τους διεθνώς ! ...κάτι θα ξέρουν αυτοί ! 




(πέρα απο την πλάκα συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την αποτίμηση θετικών -αρνητικών που έχει κάνει το ΚΚΕ για την θητεία του Στάλιν στο παγκόσμιο εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα ) 

Γκεόργκυ Ζούκωφ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου