Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Χεστήκαμε αδέρφια ...




# Το ΔΝΤ λέει ... έχει πρόβλημα απο την τεράστια φορολογία που επιβάλει η πρόταση Τσίπρα (των 8 δίσ). Ελα μουνί στον τόπο σου !!! Αλλά φαίνεται πως το θέμα έχει και ουρά. Μάλλον πάνε περίπατο τα ψίχουλα που υποτίθεται θα πλήρωναν οι επιχειρήσεις με το πακέτο Τσίπρα. Ετσι εξηγείται γιατί δεν ανησυχεί καθόλου ο ΣΕΒ ... και εκδίδει ανακοινώσεις υποστήριξης στην κυβέρνηση. Τσίρκο κανονικό.




# Αραγε τι να κάνει ... εκείνη η κυριούλα που είχε πεί στον Αλέξη ... και ένα να κάνεις απο αυτά που λές πάλι καλά θα είμαστε ??

# Πως το είχε πεί η Αλέκα κάποτε ?? Θα πέσουν ξεροί οι Ευρωπαίοι ... όταν εμφανισθεί ο γητευτής !!!


# Εμφανίσθηκαν ξανά οι γνωστοί-άγνωστοι “αντιεξουσιαστές” για να “χτυπήσουν” την διαδήλωση των νεοφιλελέδων του μένουμε Ευρώπη !! Σιγά τα αίματα ωρέ επαναστάτες. Χρόνια την ίδια δουλίτσα τα παλληκάρια. Οτι έκαναν και παλιότερα ... μαζί με τα χρυσαύγουλα (ντυμένα με πολιτικά ή με μπατσοστολή) ... τα ίδια κάνουν και τώρα. Μόνο που την επιχείρηση αυτή την φορά την διευθύνει ... ο κύριος Πανούσης.



# Πως το λέγαν τότε οι υποψήφιοι ψηφοφόροι του Σύριζα ?? Τουλάχιστον να φύγει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος για να αναπνεύσουμε !!!
Πως το είχε πεί ο Λένιν ?? Το ότι διώξαμε τη μαϊμού από το σβέρκο μας δεν σημαίνει ότι έφυγε και το τσίρκο !!!

# Ναι αλλά εαν κάνουμε ρήξη με την Ευρώπη θα καταστραφούμε. Πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις. Δεν μπορούμε να φύγουμε απο το ευρώ.

Επειδή ... δεν έχουμε δικιά μας παραγωγή ... λένε οι χρυσαυγίτες.

Επειδή ... δεν έχουμε δικιά μας παραγωγή και χρηματοδότηση και βεβαίως επειδή ανήκουμε στην Ευρώπη (που θα πάμε χωρίς συμμάχους θα χαθούμε) ... λέει η πασοκονεοδημοκρατία και το ποτάμι που ζέχνει.

Επειδή ... δεν έχουμε δικιά μας παραγωγή και χρηματοδότηση και βεβαίως επειδή ανήκουμε στην Ευρώπη (που θα πάμε χωρίς συμμάχους θα χαθούμε) και βεβαίως επειδή θα κάνουμε την Ευρώπη, Ευρώπη των λαών ... λέει το συριζολόι και οι κολαούζοι του (δεξιοί και αριστεροί)

# Ολοι με μιά φωνή θέλουν να μας σώσουν ... όλοι με μιά φωνή (ονειρεύονται και εθνικές ελλάδος τρομάρα τους !!!) μας λένε πως ... πρέπει να μας γδάρουν για να επιβιώσουμε, πως πρέπει να κάνουμε τον αναγκαίο συμβιβασμό. Και ύστερα κάθονται και μετράνε τους συμβιβασμούς τους ... σαν τα αγοράκια που μετράνε τις πουτσούλες τους.


# Θυμηθείτε απο που ξεκίνησαν οι "αριστεροί" τοιούτοι. Ούτε υποταγή ούτε ρήξη !!! Και σε λίγες βδομάδες έφτασαν ... και στην υποταγή και στην ρήξη ... του παρθενικού υμένα. 
# Υπάρχουν και κάτι άλλα "αριστερά" φυντάνια που θέλουν να μετρήσουμε την εξαθλίωση σε δραχμές ... και να αφήσουν την ίδια αστική εξουσία να διευθύνει την "ρήξη" τους με τους δυνάστες !! Είναι πολύ ανυπόμονοι να μας σώσουν ... επειδή κοιτάξαν τα φλυντζάνια και είδαν ... πως είναι μακρυά η δευτέρα παρουσία. Ρίξαν τα χαρτιά και είδαν πως θα έχουν συμμάχους και πολλούς μικρούς, μεσαίους αλλά και μεγάλους έλληνες καπιταλιστές που θέλουν την δραχμή !!! Είναι και "αντιιμπεριαλιστές" ... πρέπει να το πούμε αυτό. Τα θέλουν "όλα τώρα" ... αλλά περιμένουν να τους τα προσφέρουν οι ίδιοι καπιταλιστές απο μόνοι τους. Η απόδειξη για αυτό είναι οτι τα περισσότερα απο αυτά τα φυντάνια κατοικοεδρεύουν στον Σύριζα και άλλα χαριεντίζονται εκεί δίπλα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου