Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ουκρανικό Αντικομμουνιστικό ΕΚΤΡΩΜΑ

Σε ισχύ τέθηκε, από 15/5/2015, ο αντικομμουνιστικός νόμος που ψήφισε η ουκρανική Βουλή στις 9 Απρίλη, με τίτλο: «Για την καταδίκη του κομμουνιστικού και ναζιστικού ολοκληρωτικού καθεστώτος στην Ουκρανία και την απαγόρευση της προπαγάνδας και των συμβόλων τους» (Αρ. 2558).





Το αντικομμουνιστικό αυτό έκτρωμα μέλλει να είναι οδηγός κάθε φασίστα, κρυπτοφασίστα, αστού και μικροαστού που θέλει να ντυθεί δημοκράτης και υπερασπιστής των καπιταλιστικών «αξιών»!








 Στη φώτο, όχι δεν είναι Τζιχαντιστές! Είναι Ουκρανοί φασίστες οι οποίοι εφαρμόζουν το αντικομμουνιστικο μνημόνιο της ΕΕ, καταδικάζοντας τους ολοκληρωτισμούς, λατρεύοντας τον φασισμό και... σπάζοντας το άγαλμα του Λένιν!


ΧΑΡΕΙΤΕ!





Χαρείτε τώρα ηλίθιοι της εξίσωσης ναζισμού – κομμουνισμού, της ουδετερότητας και των «ίσων αποστάσεων».





Ξαναγράψτε την ιστορία όπως τη θέλουν οι νικητές, και το αντικομμουνιστικό μνημόνιο της ΕΕ, νεκραναστένοντας από την πίσω πόρτα το φασισμό.





Γράψτε ότι στο Ράϊχστανγκ ο στρατός του ενός ολοκληρωτισμού έστησε τη σημαία του πάνω στον άλλο ολοκληρωτισμό για να μη μάθουν οι νέες γενιές ποιος συνέτριψε τον φασισμό και ποιος θυσιάστηκε για την ελευθερία που έχουν σήμερα.





Γράψτε ότι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ήρθαν αντιμέτωποι δύο ολοκληρωτισμοί και ο ένας εκτέλεσε τον άλλον, και τι σας νοιάζει εσάς καλύτερα έτσι!





Γράψτε ότι οι παρτιζάνοι ήταν ίδιοι με τους κατακτητές και δώστε συντάξεις στους δωσίλογους και στους αξιωματικούς των SS.





Πείτε μας ότι όλοι οι ολοκληρωτισμοί λένε ψέματα γι αυτό εσείς πιστεύετε τον Γκέμπελς  για το Κατίν.





Το ουκρανικό αντικομμουνιστικό έκτρωμα είναι ο καλός οδηγός σας. Ενός οδηγός που καταδικάζει τους ολοκληρωτισμούς και λατρεύει τον φασισμό.






 Ουκρανία: Σε ισχύ από χθες ο αντικομμουνιστικός νόμος

Δείτε εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου