Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΔΥΟ ΓΕΝΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ

Τα άρθρα ειναι απο το leninreloaded.Καθόλου άσχετα μεταξύ τους ,εξ άλλου ακολουθεί σχόλιο (απο το ίδιο ιστολόγιο ) που αποκαλύπτει και τον κοινό στόχο και την κοινή "μαμά" τους 


1)Κρίση αξιών στον αντιεξουσιαστικό χώρο

Το βάθεμα της οικονομικής κρίσης φαίνεται πως έχει επιφέρει και μια κρίση αξιών στον ευρύτερο χώρο της αντιεξουσίας. Οι μέρες της ομαλότητας που περιέβαλλε τον φόνο τριών ανθρώπων στον εμπρησμό της Marfin και την επίθεση με πέτρες, μάρμαρα, αγκωνάρια, ξύλα, μολότωφ και άλλα τινά σε διαδηλώνοντες εργάτες δείχνουν να έχουν δώσει τη θέση του σε μια κατάσταση ανωμαλίας, που κορυφώθηκε με την επίθεση στον λαϊκό αγωνιστή και εξέχον μέλος του κινήματος για τη δικαίωση του Τζορτζ Σόρος Γιάνη Βαρουφάκη, σε χώρο εστίασης των Εξαρχείων. 

Έτσι, η ναυαρχίδα του ακηδεμόνευτου αντιεξουσιασμού, "Εφημερίδα των Συντακτών" δημοσίευσε πύρινη καταγγελία ενάντια στον "κόκκινο ψευτοαντίφα φασισμό" των Εξαρχείων, που τόλμησαν να σηκώσουν χέρι στον υιό του διευθυντή της Χαλυβουργικής που ανακάλυψε το τέλος της πάλης των τάξεων, με την πλούσια δράση στο κίνημα για την κατάργηση της γραβάτας. Η καταγγελία είναι γραμμένη από εξέχον μέλος του χώρου και είναι πλήρως αποκαλυπτική. Στο συγκλονιστικό του J' accuse, ο "Κάιν" δεν περιορίζεται στην παθιασμένη υπεράσπιση του δικαιώματος του Γιάνη Βαρουφάκη να τρώει όπου γουστάρει, τέτοιος λεβέντης και ωραίος τυπάρας που είναι, αλλά προχωρά και στην αναδρομική δικαίωση των λαϊκών αγωνιστών Γιώργου Καραμπελιά, Πάσχου Μανδραβέλη, Σώτης Τριανταφύλλου, Κώστα Μπογδάνου και άλλων συναφών, για τις επιθέσεις που δέχτηκαν απ' τους επάρατους κόκκινους φασίστες των Εξαρχείων.

Φυσικά, απ' την πύρινη αυτή καταδίκη, που αναδημοσιεύτηκε σε πληθώρα ιστότοπων γνωστών για την γνησιότητα των αντιεξουσιαστικών τους φρονημάτων, λείπει οποιαδήποτε αναφορά στα ΚΝΑΤ, τους Κοτζαρίδηδες και τα καθεστωτικά θύματα της Marfin, καθώς εκεί εμπλέκονται, κατ' εξαίρεση, δίκαιες και νόμιμες δράσεις της αυθεντικής πτέρυγας του αντιεξουσιαστικού κινήματος κατά, βεβαίως, του κόκκινου φασισμού. 


Όπως είναι φυσικό, η υγιής και ιδεολογικοπολιτικά κρυστάλλινη αυτή στάση του αντιεξουσιαστικού χώρου χαιρετίστηκε αναλόγως από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Πάσχο Μανδραβέλη, που ουδέποτε αναπαρήγαγαν τις κατάπτυστες δημοσιεύσεις του Lenin Reloaded περί "φασιστικού συμπλέγματος" εμπλεκόμενου στις αντεργατικές επιθέσεις, οίτινες δίκαια είχαν ξεσηκώσει την αυθόρμητη οργή ενός χώρου που σήμερα, όταν δεν σιωπά δια της ηχηρής γαργάρας, χειροκροτά την καταδίκη των με την καλή πλέον έννοια αποκαλούμενων αναρχοφασιστών και Χρυσαυγιτών των Εξαρχείων


2)Μια αυθόρμητη φασιστική ομολογία

Μετά τη βεβήλωση του μνημείου του Νίκου Μπελογιάννη στο Γουδή, τα ναζιστικά αποβράσματα της χώρας μαςβεβήλωσαν με τον αγκυλωτό σταυρό ένα ακόμα Μνημείο του λαϊκού κινήματος, αυτό του ΕΑΜ στα Προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας.

Αλλά οι φασίστες δεν φημίζονται για την οξύτητα της νοημοσύνης τους. Βλέπετε, η επιγραφή την οποία κάλυψαν με το έμβλημα του Ράιχ στο οποίο ομνύουν έγραφε:
Τιμή και δόξα στους ηρωϊκούς μαχητές του ΚΚΕ και του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που πολέμησαν τον Δεκέμβρη του 1944 ενάντια στην αστική τάξη και τον εγγλέζικο ιμπεριαλισμό.
Τι πέτυχαν λοιπόν βεβηλώνοντας με το ναζιστικό έμβλημα αυτή την επιτύμβια στήλη οι Ναζί;

α) Παραδέχτηκαν την συμμετοχή των προγόνων τους στα Τάγματα Ασφαλείας και στην Οργάνωση "Χ" στους φόνους του Δεκέμβρη του 1944, στο πλάι των Εγγλέζων του Σκόμπι και της αστυνομίας του Έβερτ, αυτό δηλαδή ακριβώς που ισχυρίζεται χρόνια τώρα για τον ρόλο των τριών το ΚΚΕ (π.χ, εδώ και εδώ). 

β) Αποδόμησαν, με τον πιο κραυγαλέο τρόπο, το μέγα αστικό παραμύθι πως οι Βρετανοί --και ο δυτικός ιμπεριαλισμός της Συμφωνίας του Μονάχου εν γένει-- ήταν τάχαμου πολέμιοι του φασισμού και υπερασπιστές της "δημοκρατίας", συνδέοντας μόνοι τους το φασιστικό έμβλημα με την υπεράσπιση τόσο της εξουσίας της "αστικής τάξης" όσο και του "εγγλέζικου ιμπεριαλισμού", και αναδεικνύοντας έτσι, με τη δική τους βούλα, τη σημασία της συσχέτισης του φασισμού τόσο με το ντόπιο όσο και με το ξένο μονοπωλιακό κεφάλαιο.

γ) Δήλωσαν ευθαρσώς ότι είναι τόσο "πατριώτες" ώστε να προτιμούν από τον αγωνιζόμενο για λευτεριά λαό που αιματοκύλισαν τόσο τη Γερμανική σβάστιγκα όσο και τους Εγγλέζους του Σκόμπι, που ήρθαν να ξαναδέσουν την ελεύθερη Αθήνα στα δεσμά μιας σχέσης με την "Ευρώπη" (βλ. ευρωπαϊκό κεφάλαιο) για την οποία καταριέται πια σωρηδόν σήμερα ο ελληνικός λαός, και για την οποία τα Χρυσαύγουλα έχουν την απύθμενη κουτοπονηριά να προσποιούνται πως είναι δήθεν μου "ενάντια".

Για αυτά τα τρία σημεία δημόσιας ομολογίας του ποιοι είναι και ποιους υπηρετούσαν πάντοτε, δεν μπορεί κανείς παρά να ευχαριστήσει τα φασιστικά κατακάθια. Και να δεσμευτεί ότι θα κάνει το παν για να τα σβήσει απ' το πρόσωπο της χώρας, όπως θα σβήσει τις συμπλεγματικές μουντζούρες τους απ' το καθαρό μέτωπο των δύο μνημείων.



3)
ΚΙ ΕΔΩ Η "ΒΛΑΧΑ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ  Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ....





"καταρχας το αν υπαρχει θεμα η οχι με τον Καιν, δεν αφορα κανεναν αλλο παρα μονο τους συντροφους του.

για τα υπολοιπα,δεν ειναι κατανοητο τι ζητατε. περισσοτερη συμπαρασταση και συμπονια απο αυτους που καθε μερα στολιζετε με υποτιμητικους χαρακτηρισμους;

έχετε επιλεξει καλως η κακως μια πορεια. μια γραμμη απομονωσης, ξεχωριστες πορειες, ξεχωριστες συγκεντρωσεις, ξεχωριστες ανακοινωσεις, νοοτροπια τυπου " εμεις ειμαστε και κανενας αλλος ", ευλογατε τα μουστακια σας με επαναστατικη θεωρια ενω ολους τους υπολοιπους τους ριχνετε ολους μαζι στο τσουβαλι του οπορτουνισμου, του ρεβιονισμου, των χαφιεδων, των πρακτορων και παει λεγοντας. η κομματικη ελιτ του περισσου να ειναι καλα και ολοι οι αλλοι να πανε να….

δεν γινεται ομως να ειστε αυτο-αποκομμενοι και απομονωμενοι απο το υπολοιπο αντιφασιστικο, αντικαπιταλιστικο, αριστερο κινημα και απο την αλλη, οταν ζοριζουν τα πραγματα, να απαιτειτε αλληλεγγυη και συμπονια απο " οπορτουνια " και "πρακτορακια των εξαρχειων " οπως λετε και βγαζετε χολη . για να κανετε με το ζορι ηρωα τον καθε γραφειοκρατη κομματικο πουλικογιαννη στην πλατη μας και να καπελωσετε το κινημα; παλιο το κολπο, σαπησε ομως και δεν πιανει πια. Το ιδιο πηγατε να κανετε με τον Παυλο αλλα δεν σας περασε, ουτε θα σας περασει. Τελειωσαν αυτά.

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Χρυσής Αυγής  αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση στο Πέραμα με προφανη στοχοποίηση του σ.Πουλικόγιαννη 


αφου επιλεξατε απομονωση, να μαθετε να ζειτε και με τις συνεπειες της. 

και κατι τελευταιο....μην εκτιθεστε απο τα φτιαχτα ρεπορταζ των ρουφιανων για τον βαρουφακη. Ειπωθηκαν και πραγματα που δεν ειναι η στιγμη να αποκαλυπτουν τωρα. Θα τα πουμε οταν υπογραφει το νεο μνημονιο...

Ιπτάμενος Αναρχικος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου