Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ

Οχι μήνυση! Μήνυμα!...

Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη του συστήματος τυλιγμένη. Αμα θέλει το σύστημα ν' αβγατίσει τα φίδια και να τρομάξει τον κόσμο έχει τα μέσα και τη δύναμη. Ευτυχώς, όχι τη συνείδηση του κόσμου, και καθόλου και ποτέ την ανοχή των κομμουνιστών. Το αποτέλεσμα της δίκης του αποτρόπαιου χρυσαυγίτη είναι τυπικώς ορθόν. Απλή σωματική βλάβη. Απαιτεί μήνυση έτσι ώστε να συρρικνωθεί απ' το άρθρο 309 του ποινικού κώδικα (επικίνδυνη σωματική βλάβη και αυτεπάγγελτη) στο 308 αναγνωρίζοντας το αδίκημα αλλά παύοντας τη δίωξη. Ολοι οι πρωταγωνιστές του συστήματος χαρούμενοι. Ούτε αθώος, ούτε ένοχος, απλά το δηλητήριο στη θέση του ικανό να ψεκάσει τα πλήθη και μπροστά στις κάμερες, πόσω μάλλον πίσω απ' αυτές.
Ολοι χαρούμενοι. Ο πρωθυπουργός που «δικαιώνεται» για το ντοκιμαντέρ, στο οποίο αυτοδείχνεται να γελάει όταν ο χρυσαυγίτης δρα πάνω μου. Γιατί δεν είναι φασίστας, αλλά όπως είπε ο Τσίπρας απλά «phsycho». Η κυρία περιφερειάρχης Αττικής ούτε αυτεπαγγέλτως εκλήθη ως μάρτυρας, ούτε και προσφέρθηκε να υπερασπιστεί το «παλιοκουμμούνι» που την υπερασπίστηκε πάραυτα και επί τόπου, χωρίς ούτε πενήντα, ούτε εκατό, ούτε χίλιες αποχρώσεις που έτσι κι αλλιώς δε χωράνε στο κόκκινο όταν είναι αντιμέτωπο με το μαύρο. Αλλά κι ο κ. Γλέζος που χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού μου, δυο μέρες μετά το... τυπικώς συμβάν για να μου πει «ελπίζω και σε καλώ να μην το εκμεταλλευτείς το γεγονός πολιτικά»! Πρωτίστως δε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, που όχι απλώς έμεινε στήλη άλατος αλλά δεν κατέθεσε καν όσα δεν μπόρεσε, δεν άντεξε κι εντέλει δεν θέλησε ατυχώς να τα δει ως άθροισμα στο πλούσιο βιογραφικό του.
Τρία σχεδόν χρόνια μετά, μ' εκείνα και μ' αυτά, στις αίθουσες της σχολής Ευελπίδων μύρισε «σαπούνι» στο χνώτο των χρυσαυγιτών που φώναζαν ουουου μόλις ακούστηκε το Πέραμα κι ο Φύσσας. Τυπικώς η μπόχα ευωδιάζει... Κατά τα λοιπά ζωή σε λόγου σας είπα κι επιμένω για όσους πιστεύουν ότι απέναντι στο φασισμό το μόνο όπλο είναι το σύστημα που τον εκτρέφει και τον χρησιμοποιεί. Και τώρα που κηδεύονται οι ψευδαισθήσεις μιας όντως τυπικής αριστεράς στη χωματερή των ηρωικών συμβιβασμών με τα αφεντικά, ουσιαστικά και τυπικά αναμένοντας τους προκατασκευασμένους αντικομμουνιστικούς φιλιππικούς ως πολιτικούς ενάγουσα τους απανταχού οπαδούς των μαύρων ηρώων δηλώνω οψόμεθα... Κι αυτό γιατί όπως δήλωσε ειλικρινέστατα ο κατηγορούμενος απολογούμενος στη μήνυση που δεν του έκανα, συγγνώμη και να 'θελε να ζητήσει δεν μπορούσε γιατί έπεσε πάνω σε μένανε που είμαι τοίχος. Ναι, είμαι τοίχος και δεν συγχωρώ ούτε την μπουνιά, ούτε το χαστούκι, ούτε τη σφαλιάρα, ούτε καν το βλέμμα του φασίστα. Γιατί με μηνύσεις δε χτίζονται αντιφασιστικές συνειδήσεις.
Της
Λιάνας Κανέλλη
Ριζοσπάστης 8/3/2015

Σχόλιο του Ιστολογίου : Μπραβο στη Λιανα και στο ΚΚΕ για την μη κατάθεσης μηνυσης ! Αφησαν το ΣΥΣΤΗΜΑ να εκτεθεί ανεπανόρθωτα αυτοπυροβολούμενο με τα δικά του νομικά όπλα ! Και η Δικαστική του εξουσία και οι αποδέλειπές του.. .Το ιδιο και το χαιδεμένο του Φασιστικό "παιδί του" είναι πλέον ολοτσίτσιδα μπροστά στα μάτια του λαού !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου