Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!


ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !

Οι Εξωγηινοι υπάρχουν και ήρθαν για προστασία μας απο τους μερκελιστές ! Στειλανε τον Σποκ σαν προπομπό και έρχονται και οι υπόλοιποι ...Τον βρήκαμε κάτω απο την Ακρόπολη και πήραμε συνέντευξη απο τον υπασπιστή του THEO : 



Δημ : κ.ΤΗΕΟ ο Στρατηγός μοιάζει με εναν Υπουργό μας ! Θα λέγαμε πως είναι διδυμος αδερφός του ...

ΤΗΕΟ:  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! Ο Σποκ ειχε μονο εναν βιολογικο αδερφο, τον μαλακα τον Σαϊμποκ, εναν μισο-βουλκαν, μισο-ανθρωπο που "αγκαλιασε" την ανθρωπινη φυση του, ηρθε σε επαφη με τα συναισθηματα του και το μονο που καταφερε ηταν να τα γαμησει τη μανα ολα, να δημιουργησει διπλωματικο επεισοδιο αναμεσα σε Ομοσπονδια, Κλινγκον και Ρομιουλαν και να βαλει σε κινδυνο και το Εντερπραϊζ.


Δημ: Ως τι ήρθατε εδω ? Ως χορηγοί ,επενδυτές ,σύμμαχοι ?

ΤΗΕΟ: Ειμαι τρεκκι ρε, τι θετε;



Δημ: ...χμ..... ναι καλα και πως θα μας βοηθησετε εσεις .... ο Στρατηγός ?

ΤΗΕΟ:  Ειπαμε, ειμαι τρεκκι.... τι δεν καταλαβες.
Παντα ειχα και μια συμπαθεια για τους Βουλκαν και γενικα ολα τα βουλκανογεννη ειδη στον γαλαξια.

Ηξερες οτι οι Βουλκαν, μετα τον θανατο του Σουρακ (σε μια απο τις πολλες χρησεις πυρηνικων οπλων στην δικια τους ιστορια, γυρω στο 2000πχ για μας) συσπειρωθηκαν κατω απο τις θεωριες του και ενωσαν τον πλανητη τους, μεταπηδωντας φεουδαρχικα και καπιταλιστικα εμποδια; (αμα παρατηρησεις, στο Σταρ Τρεκ, και ειδικα στην Ομοσπονδια, ατομικη ιδιοκτησια ΔΕΝ υπαρχει, τι μας λεει αυτο;). Ηξερες δε, οτι οι Βουλκαν, οι οποιοι παρευλαυναν υπο την πτερυγαν του Αρπακτικου, εξοριστηκαν απο τον ιδιο τον πλανητη, και κατεληξαν, χιλιετιες μετα, σε αλλους πλανητες, σε εναν εκ των οποιων ιδρυσαν την αστρικη αυτοκρατορια των Ρομιουλαν;


Δημ: Δηλαδή ορθώς πανηγυρίζει ο λαός μας ? Ηρθε η ωρα να τρομοκρατήσουμε τους μερκελιστές ? Καπιταλισμός τέρμα ???

ΤΗΕΟ :  Δε με βοηθας ετσι, ρε παιδι μου. Ρωτα ας πουμε, για τον Κορταρ, τον πρωτο Κλινγκον, που εσφαξε τους θεους και ηρε το ειδος τους στην υπαρξη. Βεβαια, μετα οι (σφαγμενοι) θεοι τον επαιξαν μια πουστιτσα, και τον εκαναν βαρκαρη στη μαουνα των νεκρων, υποχρεωμενο να μεταφερει τας ψυχας των ατιμασμενων νεκρων στην Γκρε'θορ, οπου οι δαιμονες Φεκ'Ιρ τους βασανιζνα στον αιωνα τον απαντα (οπου Φεκ'Ιρ = καποια παλαιοτερη μορφη ζωης στον Κρουονος, τον πλανητη των Κλινγκον)



Εδω  η συνέντευξη διακόπηκε ξαφνικά γιατι  εμφανίστηκε μια διμοιρία ΜΑΤ με ροζουλί στολές και ευγενικότατα μας παρακάλεσε να φύγουμε γιατι θα ανέβαιναν για εθυμοτυπικη επίσκεψη στον Ιερό Βράχο ο Πρωθυπουργός με τον Σουλτς .
Ο κ.Σποκ με τον υπασπιστή του εφυγαν νευριασμένοι λέγοντας κατι ακατάλυπτα : " &^$@#$^%&^%$#......" 

(που στα "τρεκκικα" σημαινει : "παλι μ αυτόν το τριμάλακα τον Μάρτιν μπλέξανε κι αυτοί ?")


Με την ευγενικη χορηγία των αδερφών Gounis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου