Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΜΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ 15

οι σύντροφοι και οι συντρόφισες του LGBT κινήματος του Σφύριζα  ευτυχως απετρεψαν τελευταια στιγμη την υπουργοποιηση του ......ομοφοβικου Νικολοπουλου 






Κι ενω 29 αριστεροί διανοητές (οι εξής 3 ) προειδοποιούν :

Παπαδημούλης: 




 Κον Μπεντίτ:

«Ακόμα και στις πιο αντιαριστερές και ριζοσπαστικά παραδοσιακές παρορμήσεις μου, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι η πρώτη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με τον Πάνο Καμμένο, έναν ομοφοβικό, αντισημίτη και ρατσιστή» λέει ο πρωτεργάτης του Μάη του '68 για τον Πάνο Καμμένο στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Liberation και τονίζει ότι «είχε πιαστεί από την εφορία να μην έχει δηλώσει ένα γιοτ του για το οποίο δεν πλήρωνε φόρους».

«Το κόμμα του, είναι ακραία εθνικιστικό» λέει για τους ΑΝΕΛ προσθέτοντας ότι το κόμμα του αποτελείται από «ξενοφοβικούς και ρατσιστές». Αναφερόμενος στις πληροφορίες περί ανάθεσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στους ΑΝΕΛ, σχολίασε ότι αυτό «θα σημάνει μια τεράστια αναβίωση της διαφθοράς μέσω των συμβολαίων των εξοπλισμών. Δεν μπορώ να δω σε τι αυτό θα αποτελέσει ανανέωση, αφού είναι μέσα στο πλαίσιο του παραδοσιακού κλασικού ελληνικού εθνικισμού».

Ο Κον Μπεντίτ χαρακτηρίζει τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως «σκάνδαλο», «παρά φύσει» και ως «παιχνίδι με τη φωτιά».


Στ. Θεοδωράκης:

«Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές απόψεις στην Ελλάδα, εκπροσωπεί αντιευρωπαϊκές απόψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


.ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ  και οδεύουν με φουλ γκάζια προς ενα  "μεταβατικό πρόγραμμα"  με στόχο το πρώτο βήμα,
της πρώτης φάσης
του... σταδίου
του "προγράμματος της Θεσσαλονίκης"
 στο εσωτερικο ....

ενω στο εξωτερικο ήδη εξαπολύθηκε η ΠΡΩΤΗ επιθεση απο τις ημέτερες δυνάμεις και ήδη τρέμουν οι ΕυρωΝαταίοι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου