Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

(Ο ΣΥΡΙΖΑ στον Β γύρο θα στηριξει "Λαικες Συσπειρωσεις" ....) --"Βρε ....γιατί να περιμένετε " ?



Ἴχνη μόνα ζητῶ, οὐχὶ αὐτὸν τὸν λέοντα ή το παράδειγμα του Δήμου Αμυνταίου Φλώρινας

Είμαι υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Μακεδονίας. Καθώς βρισκόμουν σε περιοδεία σε χωριό του Δήμου Φλώρινας συναντηθήκαμε τυχαία με (κατά τα άλλα συμπαθή) υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο αυτόν. Δέχτηκα την...φιλική υπενθύμιση ότι κατά τον Τσίπρα "όπου στον Β' γύρο δεν υπάρχουν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ θα στηριχτούν τα τελευταία. Αφελώς αντέτεινα: Βρε .... γιατί να περιμένετε; Να, στον Διπλανό δήμο Αμυνταίου δεν έχετε ψηφοδέλτιο, γιατί δεν στηρίζετε την Λαϊκή Συσπείρωση; Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα αμηχανίας με αποστόμωσε: Ε, στον δεύτερο γύρο είπαμε, όχι από τον πρώτο.

Το περιστατικό που θύμισε τον γνωστό αισώπειο μύθο:

Λέοντός τις κυνηγὸς ἴχνη ἐπεζήτει· δρυτόμον δὲ ἐρωτήσας εἰ εἶδεν ἴχνη λέοντος καὶ ποῦ κοιτάζει, ἐφη· "Καὶ αὐτὸν τὸν λέοντά σοι ἤδη δείξω". Ὁ δὲ ὠχριάσας ἐκ τοῦ φόβου καὶ τοὺς ὀδόντας συγκρούων εἶπεν· " Ἴχνη μόνα ζητῶ, οὐχὶ αὐτὸν τὸν λέοντα".

Ὅτι τοὺς θρασεῖς καὶ δειλοὺς ὁ μῦθος ἐλέγχει, τοὺς τολμηροὺς ἐν τοῖς λόγοις καὶ οὐκ ἐν τοῖς ἔργοις 

ΥΓ Για την ιστορία στον Δήμο Αμυνταίου Φλώρινας η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε ψήφο κατά συνείδηση (http://anapodoi.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5597.html). Πέραν της Λαϊκής Συσπείρωσης (με επικεφαλής την εξαιρετική 27χρονη Μαρία Βογιατζή) μετέχουν δύο ψηφοδέλτια μεγαλοεργολάβων της περιοχής. Στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το ένα από αυτά και κάνει και εκλογικές τράμπες με ανταλλαγές ψήφων για το ψηφοδέλτιο στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Άκου συνείδηση!!

ΒΚ

απο σχόλιο στο LeninReloated 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου