Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ...ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ


«Ο Εθνικοσοσιαλισμός απελευθέρωσε τον Γερμανό εργάτη από τη μέγγενη ενός δόγματος (σ.σ. του κομμουνιστικού δόγματος) που ήταν βασικά εχθρικό τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο. Ο Αδόλφος Χίτλερ επέστρεψε τον εργάτη στο έθνος του. Τον μετέτρεψε σε πειθαρχημένο στρατιώτη της εργασίας και συνεπώς σύντροφό μας (σ.σ. σύντροφο των βιομηχάνων)»!
Αυτός ο ύμνος στον Χίτλερ, που μετέτρεψε τον εργάτη σε «πειθαρχημένο στρατιώτη της εργασίας» και σε «σύντροφο» των βιομηχάνων, εκφωνήθηκε από τον ίδιο τον «κύριο Κρουπ» σε ομιλία του στις 26 Γενάρη 1934 και περιλαμβάνεται στα Πρακτικά Δικών της Νυρεμβέργης, Τόμος 1, Κεφάλαιο VIII.


Το αστικό κράτος δυσκολεύεται. Είναι φανερό. Οι παλιοί (τάχα) αντίπαλοι ... τώρα δίνουν την μάχη μαζί. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (και με αριστερό μαιντανό βεβαίως). 
Τρομοκρατούν με κάθε διαθέσιμο μέσο. Τρομοκρατούν με την ανεργία και την εξαθλίωση, τρομοκρατούν με την φτώχεια, με την απειλή και άλλης εξαθλίωσης, με την απειλή των μαύρων εποχών που θα έλθουν εαν χάσουμε τον παράδεισο της ΕΕ των φυσικών συμμάχων μας, τρομοκρατούν με την απειλή της κοινωνικής αναταραχής και της ανατροπής του συστήματός τους.
Και μπορούν να το κάνουν για ένα και μόνο λόγο. Επειδή ο Ελληνικός λαός ... δεν έχει κατανοήσει το αυτονόητο. Η φτώχεια, η ανεργία και η εξαθλίωση
δεν είναι οι θυσίες μας για να σωθούμε ... αλλά  τα σίγουρα εργαλεία τους για να σώσουν το “τομάρι” του συστηματός τους.
Η εξαθλίωση δεν είναι η παρενέργεια του συστήματος που δυσκολεύεται ... είναι ο τρόπος για να διασωθεί. Την εξαθλίωση την θέλουν και την επιβάλουν με σχέδιο. Και όσο αυτό θα καταφέρνουν να το περνούν στο λαό ... θα μπορούν να κάνουν και κάτι άλλο.
Να τρομοκρατούν στο όνομα της σωτηρίας του “έθνους”, να τρομοκρατούν με την νομική ποινικοποίηση και την κοινωνική ενοχοποίηση οποιασδήποτε διεκδίκησης στο όνομα της σωτηρίας της κοινωνίας. Διεκδικείς? ... άρα επιβουλεύεσαι την πατρίδα το έθνος και την κοινωνία. Αφού η πατρίδα έχει επιλέξει να σωθεί με την δικιά σου φτώχεια (έτσι ορίζουν οι νόμοι που φκιαξαμε)... (η πατρίδα επέλεξε πάλι εσύ να την σώσεις) ... εσύ θα την σώσεις ... σκύβοντας με υπομονή και καρτερικότητα ... στην επιταγή του νόμου.(μας)
Εαν τελικά η κοινωνία κάνει αυτή την (παθητική) επιλογή ... τότε μπαίνει στον κατήφορο της βαρβαρότητας. Και η βαρβαρότητα φέρνει απρόβλεπτες (και πάντα) σπασμωδικές αντιδράσεις. Και εδώ το συστηματάκι μας ... έχει το φαρμακάκι του. Φασισμό το λένε. Τον προετοιμάζουνε.
Εθνος ... αίμα ... τιμή! Είπαμε η κοινωνία έχει πάρει την (παθητική) απόφαση να σώσει το «έθνος». Το πρώτο βήμα έχει γίνει. Αίμα ... του έθνους ... οι μαυριδεροί σου κλέβουν το μεροκάματο, το κρεβάτι στο νοσοκομείο, το θρανίο στο σχολείο ... το έθνος δεν μπορεί να προσφέρει παραπάνω (τα έχουμε πεί αυτά, έτσι ορίζει ο νόμος) ... άρα ... πρέπει να καθαριστεί ... το απαραίτητο εξιλαστήριο θύμα υπάρχει ... βουρ στο ψαχνό ... το μίσος για τον άλλο εξαθλιωμένο έχει γίνει ... πολιτική θέση. Και εδώ το βήμα έχει γίνει.


Ο φασισμός πρέπει να κρυφτεί πίσω απο φιλολαικό μανδύα ... μέχρι να αναλάβει πλήρη δράση. Και γριούλες στα ΑΤΜ, και πατάτες μοιράζουμε, και γειτονιές “καθαρίζουμε”, και χαρτζιλίκι δίνουμε εαν φορέσεις το μαύρο μπλουζάκι ... και όλα αυτά με τις συνδρομές των μελών και τους μισθούς των βουλευτών. Ο φασισμός “ποτέ δεν” χρηματοδοτήθηκε απο συμφέροντα !!! Κάτι “υγιείς” επιχειρηματίες δέχονται να σουτάρουν τους μαυριδερούς που είχαν τόσα χρόνια στην δουλειά ανασφάλιστους ... και να πάρουν τους άνεργους Έλληνες που τους προσφέρει η Χρυσή Αυγή για 12 € το δωδεκάωρο (εκτός από τις υποχρεώσεις συμμετοχής στα τάγματα εφόδου) . Κάτι τέτοιοι επιχειρηματίες χρηματοδότησαν την στρατολογία των ταγμάτων εφόδου του Χίτλερ (μείωναν την ανεργία και τότε) ... μέχρι να μπεί ο Χίτλερ στον κρατικό μηχανισμό για να δίνει επιδοματακια (το κρατος)στους εργατες για να δουλευουν παραπανω ωρες για τον Κρουπ. Και η συνέχεια γνωστή. Οι αστοί με κάθε δύναμη στήριξαν τον Χίτλερ ...
και οι σοσιαλδημοκράτες με κάθε δύναμη ... να μην ανατραπεί το συστηματάκι του έθνους (καλούσαν και τότε τους κομμουνιστές να αφήσουν για την ώρα την επανάσταση ... για να “διαχειριστούν” και να εξευμενίσουν το σύστημα). Τελικά ο πέλεκυς του φασισμού έπεσε και στο κεφάλι τους. Το λαικό κίνημα τσακισμένο ... τα μεγάλα τμήματα του λαού ... επιμείναν παθητικά μέχρι το τέλος. Λοιπόν. Όποιος καλλιεργεί την παθητικότητα ... δίνει ανάσες στον καπιταλισμό ... φουντώνει τον φασισμό. Ο φασισμός δεν φοβάται ούτε τον καπιταλισμό (αυτόν υπηρετεί), ούτε την εξαθλίωση και την φτώχεια (αυτά τον βγάζουν απο το σκοτάδι), ούτε το φώς ... Ενα φοβάται. Την αντίσταση στα πραγματικά σχεδιά του.

By XL





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου