Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΝΗΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ λοιπον να αποκρυσταλλώνει την πείρα του το Λαικό κι Εργατικό Κίνημα

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΜΕ


Γιατι τα μπλοκ του ΠΑΜΕ εδώ και χρονια θεωρουνται από τον λαο τα πιο ασφαλη σε διαδηλωσεις και κινητοποιησεις, λογω της περιφρουρησης από τα ιδια τα μελη του (τα οποια ,υπ οψην ,δεν είναι ουτε εκπαιδευμενοι στρατιωτικα ,ουτε «ειδικες δυναμεις»,απλοι πολιτες εργαζομενοι ειναι!!!!) .Στις τελευταιες διαδηλωσεις πολυς κοσμος που δεν ειχε ουτε εχει σχεση με τους κομμουνιστες αναζητησε την ασφαλεια στα μπλοκα του.
Ειδικα τις δυο τελευταιες μερες της γενικης απεργιας ο κοσμος αυτος ηταν τεραστιος σε ογκο .Αυτο εκανε το συστημα να λυσσαξει ,μια και τα κινηματα «αγανακτισμενων», “δεν πληρωνω» κλπ, γρηγορα ξεθωριασαν στα ματια του λαου ,που καταλαβε ότι μονο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και συντονισμενα αυτος ο λαος θα γκρεμισει το συστημα .

Αυτο ακριβως θελανε να …γκρεμισουν στη συνειδηση του λαου ,ότι ….ΠΟΥΘΕΝΑ  δεν εισαι ασφαλης ,οποτε κατσε σπιτι κι ασε να κανουμε τη «δουλεια» μας!!!!!

Καποιοι λενε ότι το ΚΚΕ αυτό το εκμεταλλευεται για ψηφαλακια .ΛΑΘΟΣ!!!
Το κομμα θα ηταν ευτυχες να οργανωθουν στοιχειωδως και αλλα μπλοκα λαικων δυναμεων ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ, ΣΥΡΙΖΑ ,κλπ και να μπορουν  να αντιμετωπιζουν αποτελεσματικα τους προβοκατορες κι αργοτερα και τις «τακτικες δυναμεις» που θα εξαπολισουν οι εγχωριοι και ξενοι εναντιον μας …γιατι αν νομιζουν μερικοι ότι «τα αυγα βαφονται με πορδες» ,ότι το συστημα θα ανακρουσει πριμα με μια διαδηλωση ΧΥΜΑ του λαου ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ .
Δυστυχως αυτό το απλο ζητημα τακτικης του λαικου κινηματος ,μονο το ΚΚΕ το εφαρμοζει .Τωρα το βλεπει και πιο ξεκαθαρα και πολυς απλος κοσμος .Ξεκαθαρο είναι πλεον στον καθενα ,τις «αχταρμα « αντιδρασεις ,τις μουντζες ,και τις χωρις στοχους διαδηλωσεις ,το συστημα ΔΕΝ τις φοβαται!!!
Ετσι λοιπον τα αναρχοαυτονομα μισθαρνα οργανα του παρακρατους εκαναν χτες την δολοφονικη επιθεση (ναι θελαν νεκρους) εναντιον του πιο οργανωμενου τμηματος του λαου μας(οργανωση …με κροτου -λαμψης ,με ασφυξιογονα,δακρυγονα ,με εξοπλισμο που μονο από τη ΓΑΔΑ μπορεις να παρεις!!!).Δυστυχως ακολουθηθηκαν κι από πιτσιρικια που παρασυρμενα από τα επιχειρηματα του συστηματος ,που για καιρο τωρα εντεχνα καλλιεργουνται :»Το ΚΚΕ είναι του συστηματος»,» το ΚΚΕ κανει παρελασεις ή εφυγε νωρις  ή κανει τσιφλικι του το Συνταγμα », »το ΚΚΕ προστατευει τη βουλη «!

ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!


Το ΚΚΕ προστατευσε δυο μερες την μαζικοτητα των διαδηλωσεων ,χαλασε τα σχεδια να μετατραπουν από νωρις οι διαδηλωσεις σε πετροπολεμο στον Αγνωστο στρατιωτη ,και σε προσκαιρη διαλυση τους ….Εδωσε την δυνατοτητα να μαζευτουν πανω από 700.000 λαου την πρωτη μερα και λιγο λιγοτερη τη δευτερη ,επι ωρες .Κι αν δεν γινοταν η δολοφονικη επιθεση τοτε ως το βραδυ θα μαζευονταν πανω από 1.000.000!!!!Και μονο ότι οι εικονες των μαζικων διαδηλωσεων εκαναν τον γυρο του κοσμου ,ηταν ένα μηνυμα του λαου μας ,με πολλαπλους αποδεκτες και μεσα και εξω από την Ελλαδα .Και προς λαους και προς εχθρους των λαων .
Οποιος νομιζει ότι με ένα λαικο ντου στη Βουλη ,ξεμπερδεψαμε με το συστημα …Οποιος θαρρει ότι ο εχθρος μας είναι μονο μεσα στη Βουλη ….αρκει να δει ότι το μνημονιο φκιαχτηκε στο Λονδινο από Ελληνες Εφοπλιστες,Τραπεζιτες και Βιομηχανους !!!! και με ποιους συναντηθηκε ο ΓΑΠ πριν αρχισει να βλεπει τους πολιτικους αρχηγους και θα καταλαβει ποιοι είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ  του τοπου ,ποιοι για λογαριασμο τους φεραν το ΔΝΤ ,τον ΓΑΠ και την συμμορια του ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  .
Ισως και μια καταληψη της Βουλης να ηταν και βουτυρο στο ψωμι τους…. να φερουν πιο γρηγορα …αυτά που απεργαζονται, ή  ακομα να δωσουμε την ευκαιρια για μια μεγαλη λαικη ηττα και μακελειο που θα κανουν πλεον το λαο να μην ξανασηκωσει κεφαλι για πολλα χρονια !!!!.Γι αυτό από νωρις ειπε το κομμα ,το βαρος στις γειτονιες (αυτοοργανωση-αλληλεγγυη ) ,στα χωρια ,στους τοπους δουλειας,στα συνδικατα ,εκει είναι οι πυρηνες της ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ και Αντεπιθεσης .Και μαζικες οργανωμενες παλλαικες διαδηλωσεις ….

ΤΟ ΚΚΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ !!!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΙ και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ .Σχεδιασμους κανουν και οι εχθροι μεσα από το Συστημα !!!!

Εχετε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο ΚΟΜΜΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου